Supă cremă de brocoli cu brânză de capră

E una dintre cele mai simple, rafinate şi rapide supe, gata in 10 minute! Iar dacă sunteţi vegetarian şi nu veţi găti ciorbă de miel pentru duminica Paştelui, cred că această reţetă poate face faţă cu brio exigenţelor unei mese de sărbătoar
Ingrediente
  • 500 g de brocoli
  • un căţel de usturoi
  • 200 g brânză de capră
  • sare de mare proaspăt râşnită
  • piper negru proaspăt măcinat
Mod de preparare

Prinţesele mele de la cele mai alese cratiţe, mai uşor de atât nu se poate! Fierbeţi 4 minute şi jumătate în apă cu puţină sare bucheţelele de brocoli desprinse de pe tulpină împreună cu un căţel de usturoi feliat. Păstraţi jumătatea din cantitatea de apă şi pasaţi bine de tot cu un blender. Potriviţi de sare şi piper, apoi savuraţi-o fierbinte cu două felii generoase de brânză de capră care se vor topi uşor în farfurie...

Poftă nebună!

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii