Dacă îți place să pregătești rețetele vechi, ale bunicii, folosind mijloace moderne, atunci utilizează cu încredere robotul de bucătărie în care ai investit jumătate din salariu și câteva economii în plus. Dacă nu, alege un bol încăpător și pune mâna pe un tel de cursă lungă. Freacă bine de tot untul la temperatura camerei cu zahărul și zahărul cu vanilie, apoi încorporează unul câte unul, ouăle. Bagă și chefirul în horă, apoi pregătește-te pentru momentul de glorie al făinii. Încorporează-o puțin câte puțin, amestecând continuu cu același tel. Nu uita de sare și de praful de copt!
La final toarnă compoziția într-o tavă năzdrăvană așternută cu hârtie de copt și înfige vișinele ordonat sau la întâmplare.
Coace prăjitura cam 40 de minute la 180 de grade Celsius până de vine rumenă și frumoasă.
O poți savura și caldă și rece cu o ninsoare de zahăr pudră deasupra.
Poftă nebună!