Câștigă un super robot pentru bucătăria ta de la TLC!

Dragii mei, cei de la TLC au ales de curând țara noastră pentru a filma o emisiune cu cele mai îmbietoare arome de Crăciun. “The best Christmas dinner” – “Cea mai bună cină de Crăciun“ - va fi difuzată începând cu 30 noiembrie la postul amintit și va cuprinde cele mai bune rețete pentru masa de Crăciun din 4 țări est europene. 4 bucătari celebri din Serbia, Bulgaria, Ungaria și România se vor întrece în tradiții culinare de Crăciun.

Am avut ocazia să-i cunosc personal pe cei 4 chefi pe care vi-i prezint într-un video simpatic pe canalul meu de youtube.

Și acum, că v-ați deconenctat puțin, iată și mecanismul concursului pe care vi-l propun. Cei de la TLC au creat pagina de web bestchristmasdinner.com/ro, unde voi trebuie să postați cea mai bună rețetă de prăjitură pentru masa de Crăciun.

După ce rețeta a fost validată, trebuie să copiați linkul și să-l postați ca un comentariu la acest articol. Prințesa Polonic împreună cu cei de TLC vor alege 5 rețete câștigătoare care vor fi premiate cu 5 seturi de bucătărie special create pentru Crăciun. Fiecare set conține un șorț de bucătărie, o mănușă pentru cuptor, accesorii din silicon pentru gătit, o carte cu rețete și forme pentru prăjiturelele sau biscuiții pentru Crăciun. Cei 5 castigatori vor participa la tombola finala unde marele premiu este un robot de bucatarie de la Electrolux.

Rețetele vor fi testate de altfel și în bucătăria Prințesei Polonic și vor beneficia de o ședință foto în toată regula. Așadar, fă-ți vedetă rețeta secretă de Crăciun și fii câștigătorul nostru! Așteptăm rețetele până pe 18 decembrie pe bestchristmasdinner.com/ro!

Mult succes!

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii