De ce ne-am mutat pentru o zi din casa noastră (P)

foto: Andrei Fotograful

Vinul se degustă înainte de a-l savura pe-ndelete, hainele se probează, îndrăgostiții sunt logodnici înainte de a fi soți, iar mașinile bune te pot convinge chiar și după un scurt test drive. La fel e și cu mobila. N-o poți lua acasă pentru următoarele câteva decenii până nu ești convins că patul e suficient de confortabil, canapeaua suficient de rezistentă sau bucătăria suficient de bine gândită. Tocmai de aceea am acceptat provocarea Lem’s de a ne petrece o după amiază în showroom-ul din Mega Mall, în care am fost invitate să ne simțim ca acasă.

Vă mărturisesc că nu aveam planuri de cumpărături, însă reducerile de până la 50% la toate produsele Lem’s mi-au mai lăsat timp de gândire până pe 20 noiembrie, atunci când se încheie campania. Mobila Lem’s este creată în România, se fabrică la Câmpina și poate fi achiziționată din magazinele din toată țara.

Găsiți modele pentru toate gusturile și buzunarele, astfel încât să vă puteți petrece sărbătorile tolăniți într-o canapea nouă sau gătind fericiți într-o bucătărie colorată ca cea în care Natalia a învățat cât de simplu se prepară o salată.

Canapeaua înflorată a fost locul ideal pentru o mică bătaie cu popcorn, însă de departe dormitorul a fost locul nostru preferat, în care am sărit și ne-am jucat cu bebelușii până am obosit.

Vă îmbrățișăm cu drag,

Prințesa Polonic și Prințesa Linguriță

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii