![]()
Prima oprire a fost în stația cu gustări calde: edamame cu cristale mari de sare deasupra. Recunosc, la mijloc e doar slăbiciunea mea pentru ele!
![]()
Au urmat sushi și sashimi. Sushi ca sushi, dar sashimi mi-a cucerit papilele definitiv! Absolut delicios. Aproape că-i pot simți aromele delicate dacă închid ochii și pun mâna pe bețișoare.
![]()
![]()
Și răsfățul e abia la început! Alintul culinar a continuat cu tempura de calamar și frigărui de creveți. Bunuț.
![]()
![]()
Papilele s-au mai relaxat puțin și s-au pregătit pentru marea avalanșă de arome care urma să se producă în bucătărie.
![]()
Am prelungit totuși popasul cu o salată binemeritată de rață cu pepene roșu. Știu, sună cel puțin ciudat. Și gustul e puțin ciudat, însă doar la început. Am gustat timid și am continuat din ce în ce mai hotărâtă să păstrez senzațiile cât mai mult timp.
![]()
Și dacă vă gândeați că ne-am oprit aici, vă înșelați amarnic în privința calităților mele înnăscute de gurmandă! A urmat reprezentația impecabilă a unei bucăți de pește, un biban de mare norocos că a nimerit într-o așa bucătărie, gătit perfect într-un sos miso.
![]()
Știu care e întrebarea care vă macină: dacă a mai rămas loc și pentru desert. Răspunsul e simplu: desigur! Așa că le-am degustat pe toate din meniu. Și dintre toate, preferatul meu a fost acesta! Mango Cheesecake cu Pina Colada sorbet! Absolut delicios!
![]()
La finalul mesei țin să le mulțumesc din inima papilelor mele gustative, prietenelor dragi care m-au însoțit în această călătorie minunată: Alina Balațchi, Mariana Tipa și Simona Coțovanu! Vă mulțumesc pentru cea mai gustoasă companie!
Vă îmbrățișez cu drag,
Prințesa Polonic