Fii sinceră cu tine însăți! (P)

Fii sinceră cu tine însăți! E sloganul noii campanii DO PANDORA și mai mult decât atât, e gândirea sănătoasă pe care orice femeie puternică ar trebui să o aibă.

Am învățat la 31 de ani că să fii puternică nu înseamnă să te minți că ești bine, că nu ai nevoie de ajutor, că poți face față oricărei situații cu zâmbetul pe buze. Să fii puternică înseamnă să fii sinceră cu tine și cu cei din jurul tău, înseamnă să te iubești așa cum ești și în egală măsură să-i iubești și pe ceilalți. Am învățat că iubirea de sine nu-i egoism, ci e cu adevărat importantă. Nu-i poți iubi pe ceilalți, dacă nu știi să te iubești pe tine.

Nu poți fi sinceră cu ceilalți, dacă nu ești sinceră cu tine. Așadar, fii sinceră cu tine însăți! Ascultă-te! Înțelege-te! Iubește-te! Oferă-ți momente speciale fără ocazii speciale. Ia micul dejun într-o zi oarecare, într-un loc cochet.

Îmbracă-te frumos și pune-ți bijuteriile care te ajută să te exprimi*. Răsfață-te și umple-te de frumos! Apoi oferă frumosul mai departe celor importanți din viața ta.

Vă îmbrățisez cu drag,

Prințesa Polonic

*la ședința foto am purtat bijuterii Pandora din colecția de primăvară și Ziua Mamei

Mulțumesc, Nuba Cafe, pentru găzduire!

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii