"Mami, la ce e bun uleiul de peste?" (P)

Chiar asa, mamici, la ce e bun uleiul de peste? Cele mai multe dintre voi stiti deja ca e bun pentru creierul in dezvoltare al micutilor pe care ii faceti oameni mari si sanatosi, dar nu stiu cate dintre voi ati aprofundat subiectul. Recunosc ca nici eu nu stiam care sunt toate beneficiile uleiului de peste si nici ca e un supliment la fel de important si pentru adulti.

Imi imaginez ca multe dintre voi alergati prin casa cu lingurita dupa puii vostri, dar nu stiu cate dintre voi consumati acest supliment alimentar pentru propria portie de sanatate, asa ca va voi impartasi cateva informatii pretioase pe care le-am aflat la randul meu de la doamna doctor in nutritie, Corina Zugravu.

Asadar, in ceea ce priveste sanatatea inimii noastre, ar trebui sa stim cate ceva despre acizii graşi cu lanţ lung omega 3, DHA şi EPA, pe care ii regasim si in Herbalifeline MAX, noul supliment alimentar de la Herbalife.

Acesti acizi au acţiuni importante cu unii factori de risc ai bolilor cardio-vasculare (de exemplu, pe scăderea tensiunii arteriale, a trigliceridemiei). Există şi dovezi clare că îşi aduc aportul la buna funcţionare a inimii. "Toate aceste afirmaţii se bazează pe multe cercetări ştiinţifice, care au fost judecate de către Autoritatea Europeană de Siguranţă Alimentară (EFSA) ca fiind solide. În consecinţă, produsele cu EPA şi DHA au căpătat dreptul de a purta menţiuni de sănătate legate de aparatul cardiovascular", ne explica doamna doctor.

Alte cercetari ne ofera informatii pretioase despre relaţia dintre ingestia de DHA şi funcţionarea creierului şi a retinei. Stiati ca peste 60% din creierul nostru este grăsime? Si ca mai mare parte din DHA din corp se găseşte în creier? "DHA contribuie la dezvoltarea pre şi postnatală a creierului, mai ales a cortexului vizual şi a retinei, contribuie deasemenea si la sinteza de neurotransmiţători şi de mediatori imuni, intră în componenţa membranei celulelor neuronale, asigură sinteza de rezolvine, nişte substanţe care determină repararea leziunilor inerente care apar în timp", a concluzionat medicul nostru nutritionist.

Si banuiesc ca acum aveti suficiente argumente pentru a primi in viata voastra acest supliment alimentar, in cazul in care nu il folositi deja. Despre produsul Herbalifeline MAX care face parte din portofoliul de produse Herbalife Nutrition , trebuie sa mai stiti - ca este o combinație exclusivă care conține doar ulei de pește din surse sustenabile, acreditate de organizația non-profit, Friend of the Sea si uleiuri esențiale de cimbru și mentă pentru a elimina gustul si mirosul specifice uleiului de peste.

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii