Înghețată fermecată cu suc de portocale și busuioc

Cel de-al patrulea episod "ca floarea-n bucate" si cel mai racoros dintre toate, are ca invitat special busuiocul. L-am pus langa miere si sucul de portocale in inghetata, iar Claudia de la Blossom Floral Design si-a desavarsit cu el micile buchetele din cornete. Reteta e mai simpla decat va imaginati, iar rezultatul mult mai gustos decat v-ati putea imagina.
Ingrediente
  • Pentru 6 inghetate cu bat aveti nevoie de
  • 1 pahar de fresh de portocale
  • 5 frunze proaspete de busuioc
  • 1 lingura de miere
Mod de preparare

Puneți ingredientele într-un blender și mixați-le bine. Turnați poțiunea magică în formele de înghețată și uitați-le câteva ore la congelator.

Asta a fost tot! Înghețata e gata!

Poftă nebună!

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii