Încinge cuptorul la 120 de grade cu ventilația pornită și pregătește bezeaua într-un bol încăpător. Bate albușurile spumă cu un praf de sare, apoi adaugă treptat zahărul și un plic de zahăr cu vanilie continuând să bați albușurile cu mixerul până se întăresc. Adaugă lingura de oțet și mixează din nou până când cristalele de zahăr se topesc. Ultimul pas din această etapă e să adaugi amidonul și să-l încorporzi în bezea.
Într-o tavă așternută cu hârtie de copt împarte bezeau în 5 sau 6 porții rotunde. Bagă apoi tava la cuptor pentru o oră și jumătate. După ce blaturile de bezea s-au răcit complet, acoperă-le cu un strat de frișcă. Smântâna trebuie să fie rece, de la frigider, iar bolul în care o bați, de asemenea. Adaugă doar un plic de zahăr cu vanilie pentru a o îndulci înainte de a o bate.
Taie fructul pasiunii în jumătate și pune pe fiecare blat conținutul fiecărei jumătăți. Decorează cu căpșuni și bucură-te de unul dintre cele mai simple și mai gustoase deserturi.
Poftă bună!