Primul pas este să faceți cunoștință untului care s-a odihnit suficient la temperatura camerei cu zahărul. Le bateți bine împreună până când întâlnirea va căpăta o consistență ușor aerată în care zahărul pur și simplu se va topi. Încorporați apoi ouăle, pe rând, mixând bine după fiecare. E timpul să abuzezi de arome. Aruncă în joc coaja rasă și zeama de la o lămâie, extractul de vanilie și esența de lămâie. Continuă să folosești mixerul sau telul până când aromele vor fi îmbrățișate și de restul ingredientelor. Într-un alt bol amestecă făina cu sarea, praful de copt, frunzulițele de cimbru verde și cardamomul. Acum e timpul pentru petrecerea finală. Încorporează cu răbdare ingredientele uscate în cele umede. Fă trecerea treptat, folosind mixerul. La final unge bine cu unt o tavă pentru copt brioșe și împarte compoziția obținută în părți egale. Bagă tava pentru 20 de minute în cuptorul încins la 180 de grade Celsius. Apoi scoate prăjiturile din formă și pregătește o glazură amestecând zahărul pudră cu zeama de la cealaltă lămâie. Decorează minunățiile cu cimbru proaspăt și bucură-te de rezultat!
Poftă nebună!