Curăță cartofii, taie-i în 6 și pune-i într-un bol. Toarnă peste ei jumătate din cantitatea de ulei de măsline, presară piper și sare, apoi amestecă bine și pune-i într-o tavă încăpătoare în care ai așternut hârtie de copt. Lasă jumătate de tavă liberă pentru restul legumelor. În același bol în care ai amestecat cartofii, pune roșiile cherry tăiate în două, măslinele, caperele și roșiile uscate tocate mărunt. Toarnă peste ele restul de ulei de măsline, amestecă și pune legumele în jumătatea de tavă liberă.
Bagă tava în cuptorul încins la 180 de grade pentru 50 de minute. Între timp unge cu puțin ulei de măsline fileurile de pește, condimentează-le cu sare și piper, apoi presară pătrunjel proaspăt tocat. Pune-le într-o tavă și bagă-le la cuptor pe un raft inferior legumelor cu 25 de minute înainte de a scoate legumele. În felul acesta peștele și legumele vor fi gata în același timp. Se savurează imediat, ideal cu un pahar de vin lângă.
Poftă bună!