Acum te poţi apuca de treabă! Pune la fiert smântâna cu usturoiul pisat. Când începe să dea în clocot, ia amestecul de pe foc, adaugă nucşoară, acoperă-l şi lasă-l la infuzat pentru următoarele 10 minute. Nu vor fi însă minuţele de pauză pentru că vorbim exact de timpul în care vei curăţa cartofii şi îi vei felia aşa cum vezi şi în imagini. La fel procedezi și cu țelina. Acum îţi dau voie să-ţi alegi vasul termorezistent în care toate ingredientele astea se vor transforma în ceva foarte bun pentru Măria Sa Prinţul!
Unge bine cu unt toate cotloanele vasului şi aşează apoi rondelele de cartofi și țelină în straturi. Peste fiecare strat aruncă fără milă cu sare de mare şi piper negru măcinat. La final toarnă smântâna aromată peste cartofi. Să fii atentă, chiar dacă gândul îţi zboară la prinţ: nivelul lichidului trebuie să fie până la jumătatea ultimului strat de cartofi! Urmează lovitura de graţie: un strat pufos de brânză Cheddar proaspăt răzuită! Uită-i o oră la cuptorul încins la 180 de grade şi cu siguranţă va uita şi prinţul de el când se va înfrupta!
Poftă nebună!