Biscuiți parveniți cu brânză cheddar și mac

Sunt atât de simpli și încearcă să pară atât de sofisticați, lăudându-se cu brânza cheddar din compoziție, încât n-am putut să-i denumesc decât biscuiți parveniți. Ce-i drept, timpul redus de preparare, lista scurtă de ingrediente, gradul infim de dificultate și gustul divin care ar putea completa perfect și buchetul unui pahar de vin, i-au transformat în rețeta câștigătoare. Claudia, o îndrăgostită de petale, frunze și tulpini și owner al Blossom Floral Design, s-a alăturat proiectului meu "Ca floarea-n bucate" și împreună am creat gust și culoare. Rețeta e simplă iar priveliștea încântătoare! Spor la gătit!
Ingrediente
  • 100 gr de unt
  • 120 gr de brânză cheddar
  • 150 gr de făină
  • 1 linguriță de sare
  • 3 linguri de mac
Mod de preparare

Primul pas este să dați brânza prin răzătoare. Apoi, cu ajutorul unui mixer amestecați brânza rasă cu untul la temperatura camerei. Încorporați făina și sarea și frământați până obțineți un aluat omogen. Rulați aluatul și tăvăliți-l prin semințe de mac

E un aluat care are nevoie de puțină odihnă la rece. Așa că dați-i răgaz să-și tragă nițel sufletul. 30 de minute la frigider sunt suficiente ca mai apoi să-l puteți felia.

Tot ce vă rămâne de făcut este să așterneți hârtie de copt într-o tavă și cu multă migală să înșirați biscuiții.

După 20 de minute petrecute în cuptorul încins la 160 de grade biscuiții sunt gata!

Poftă nebună!

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii