Salată minunată cu rucola și ficăței

Știu! Nici tu nu ai timp să gătești. Știu! Vrei ceva hrănitor, ceva, altceva,puțin diferit dar fără să ieși din zona de confort. Știu! Trebuie să fie gustos, fără prea multe calorii. Și cred că am și un răspuns pe măsura așteptărilor tale. Această salată pe care am testat-o de curând și pe care am declarat-o bună de împărțit cu prietenii.
Ingrediente
  • pentru 4 porții:
  • 200 g de rucola
  • 500 g ficat de pasăre
  • 20 ml reducție de oțet balsamic
  • 10 ml sirop de arțar
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și prăjește la foc potrivit ficățeii. Ai grijă să nu-i gătești prea mult! Verifică dacă sunt gata după 4-5 minute. Ar trebui să fie ușor roz în interior. Asezonează-i cu sare și piper. Ia tigaia de pe foc și adaugă reducția de oțet balsamic și siropul de arțar. Amestecă și ficățeii sunt gata! Lasă-i să se răcească puțin.

Așterne un covor gros de rucola proaspătă pe un platou încăpător. Pune ficățeii deasupra, iar la final toarnă sosul din tigaie peste salată.

Au trecut doar 10 minute și prânzul tău / cina ta e gata! Felicitări și...

Poftă nebună!

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii