Revoluția prințeselor moderne (P)

Revoluția prințeselor moderne e pe cale să se producă și e din punctul meu de vedere un fenomen sănătos, care nu face nimic altceva decât să schimbe puțin percepția vis a vis de ceea ce ar trebui să fie o "prințesă" a vremurilor noastre.

Prințesele moderne, adică fetele cool ale vremurilor noastre, nu mai sunt de mult acele fete gata scoase din cutie, indiferent de ocazie sau momentul zilei, nici acelea pentru care marile decizii ale lunii sunt culoarei ojei de la picioare ori textura blanei de pe papuci. Prințesele moderne nu cunosc conceptul de gene false și nu sunt familiare nici cu multele umbre ale domnului Grey. Nu pleacă din mall cu un vraf de haine la reducere și n-au încercat niciodată dieta miraculoasă care te subțiază în doar câteva zile. Fetele cool ale vremurilor noastre sunt cât se poate de naturale. Nu investesc în farduri multe, dar investesc în sănătatea și frumusețea tenului lor. Cumpără doar cărți cu vraful și preferă o singură rochie, perfectă, chiar dacă cea mai scumpă din vitrină. Fetele cool ale vremurilor noastre fac alegeri conștiente, în fiecare zi, indiferent că e vorba de carieră, de viața personală sau de familie. Fetele cool ale vremurilor noastre sunt îndrăznețe și surprinzătoare și știu că de cele mai multe ori detaliile și accesoriile sunt cele care fac diferența. Prințesele moderne știu să coase un nasture, să dea cu aspiratorul, să bată un cui cu ciocanul și să gătească. Și mai știu că o rețetă bună e ca o prietenă bună: gata să te salveze din orice situație!

Așa că nu vă sfiiți, dragi prințese moderne, și încercați cea mai nouă rețetă a Prințesei Polonic, care îndeplinește toate criteriile pentru a fi inclusă în meniul vostru regal: e simplă, se prepară rapid, e hrănitoare, sănătoasă și delicioasă!

Iată ingredientele de care ai nevoie pentru două porții de super clătite americane cu kefir și fructe de pădure:

330 g de kefir, 2 ouă, 50 g de unt topit, un vârf de linguriță de sare, un vârf de linguriță de praf de copt, o linguriță de extract de vanilie, 80 g de făină, fructe proaspete de pădure și miere de salcâm pentru servit

Tot ce trebuie să faci este să amesteci cu un tel toate ingredientele umede și apoi să adaugi treptat făina amestecată cu sarea și praful de copt. Încinge apoi o tigaie, unge-o bine cu unt și prăjește clătitele la foc iute, câte un minut pe ficare parte.

Savurează-le cu fructe de pădure proaspete și miere de salcâm deasupra.

Poftă nebună!

*Prințesa Polonic poartă accesorii din noua colecție de vară de la PANDORA, bijuterii fine din argint 925.

#DOIndulge #DOPANDORA #PANDORA

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii