Amestecaţi sosul de soia cu vinul dulce şi turnaţi amestecul peste cubuleţele de porc. Lasati carnea să se odihnească 30 de minute la frigider.
Într-un wok încingeţi jumătate din cantitatea de ulei şi sotaţi legumele 3-4 minute, apoi aşezaţi-le deoparte, într-un vas. În acelaşi wok încingeţi uleiul rămas şi rumeniţi carnea de porc cu tot cu sosul de soia şi vinul dulce în care s-a marinat. După 6 - 7 minute adăugaţi din nou legumele şi amestecaţi-le bine. Mai ţineţi totul pe foc încă 2-3 minute. Potriviţi de sare şi piper.
Ultimul pas este să pregătiţi tăiţeii de orez conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Aşezaţi tăiţeii pe farfurii iar deasupra porcul cu legume. Se serveşte cald şi cu supliment de sos de soia dacă vreţi!
Poftă nebună să aveţi!