Frământaţi un aluat din cele 4 ouă, făină şi 2 linguri de ulei de măsline. Lăsaţi-l să se odihnească puţin, apoi întindeţi-l în foi cât mai subţiri şi tăiaţi-l în fâşii de jumătate de centimetru cu ajutorul aparatului de făcut paste.
Aruncaţi pastele în apa care fierbe şi în care aţi mai aruncat şi o linguriţă de sare de mare înainte. Uitaţi de ele, însă doar pentru 5 minute.
Într-o tigaie încingeţi 3-4 linguri de ulei de măsline din borcanul în care au stat roşiile uscate, căliţi puţin feliile de usturoi apoi adăugaţi pastele fierte şi scurse bine după ce le-aţi clătit cu puţină apă rece. E timpul să adăugaţi roşiile uscate tăiate fâşii şi busuiocul. Asezonaţi cu sare de mare şi puţin piper şi...
Poftă nebună!