Operaţiunea de deghizare e simplă şi rapidă. Cu un cuţit foarte ascuţit faceţi câte o incizie lungă de câţiva centimetri şi adâncă de un centimetru şi jumătate pe fiecare jumătate de piept de pui (partea netedă). Scobiţi de jur împrejur cu vârful cuţitului astfel încât să obţineţi un buzunar. Apoi umpleţi cele 4 buzunare cu brânză feta, înveliţi fiecare jumătate de piept de pui în două fâşii de bacon şi presăraţi-le cu sare şi piper.
Într-o tigaie încingeţi uleiul de porumb şi rumeniţi puiul deghizat câte două minute pe ficare parte. Între timp, încingeţi cuptorul şi pregătiţi un vas termorezistent. Aşezaţi în el pieptul de pui peste care aruncaţi felii subţiri de roşii şi de usturoi, frunzuliţe de rozmarin şi ulei de măsline.
Băgaţi vasul la cuptor şi lăsaţi pieptul să se odihnească 25 de minute la 200 de grade. Puiul deghizat se serveşte la palat cald cu salată verde sau rucola.
Poftă nebună!