Shaorma delicată

Cine a spus că shaorma nu poate fi o gustare sănătoasă şi chiar delicată? Şi cine a spus că puiul apetisant de la cină nu poate deveni la fel de apetisant şi a doua zi, împăturit într-o lipie subţire şi elastică? Prinţesa Polonic vă arată cum să nu irosiţi resturile de la cină şi cum să le transformaţi într-o gustare simpatică, perfectă pentru prânzul de la serviciu!
Ingrediente
  • o lipie
  • 100g de carne de pui la cuptor
  • un castravete murat tăiat rondele
  • jumătate de morcov ras
  • 50 g de rădăcină de ţelină rasă
  • câteva frunze de baby spanac proaspăt
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • sare de mare proaspăt râşnită
  • hârtie pentru alimente şi sfoară din bumbac
Mod de preparare

Aşezaţi pe lipie în straturi bucăţile de pui, apoi rondelele de castravete murat, morcovul şi ţelina date prin răzătoare şi frunzele de spanac.

Stropiţi totul cu cele 3 linguri de ulei de măsline şi râşniţi pe deasupra sare de mare. Rulaţi lipia, împachetaţi în hârtie partea de jos a shaormei şi legaţi-o cu o bucată de sfoară subţire din bumbac.

Gustarea de pranz e gata!

Poftă nebună!

Citeste si:
Comentarii

Delicii la polonic

Bucatele Bunicii